***BRABANTS KAMPIOENSCHAP OP DE WEG***

 

 

1.†††††††† AANVRAGEN

††††††††††† Aanvragen om de kampioenschappen WEGWEDSTRIJD te kunnen organiseren dienen

††††††††††† voor 1 maart van het jaar, voorafgaande aan de wedstrijd kenbaar gemaakt te worden aan de regio-vertegenwoordiger* (zie alg.bepalingen 2) die de wedstrijd toegewezen heeft gekregen.

 

2.†††††††† DEELNAME CATEGORIEEN.

††††††††††† Het individueel kampioenschap wegwedstrijd wordt georganiseerd voor:

†††††††††††

††††††††††† A.†††††††† Mannen†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† G.††††††† Vrouwen

††††††††††† F.†††††††† Mannen masters, alle cat.†††††††† ††††††††††† L.†††††††† Vrouwen masters, alle cat.

 

3.†††††††† SLUITING INSCHRIJVING.

            De inschrijving voor de wegwedstrijd sluit vijf dagen voor de wedstrijddag. Na-inschrijvingen †††††voor het BK is niet mogelijk. Men kan wel na-inschrijven voor de algemene wedstrijd, maar neemt niet deel aan het Brabants Kampioenschap.

 

4.†††††††† AFSTANDEN.

††††††††††† De afstand die bij de wegwedstrijd gelopen dient te worden is 10 kilometer.

 

5.†††††††† INSCHRIJFGELD.

Het inschrijfgeld wordt jaarlijks door de regiovertegenwoordigers* vastgesteld in samenspraak met de organisator. (vermelding in de uitnodiging/brochure)

 

6.†††††††† CLUBKAMPIOENSCHAP.

††††††††††† Het clubkampioenschap wegwedstijd wordt georganiseerd voor:

††††††††††††††††††††††† A.†††††††† Mannen†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† G.††††††† Vrouwen

††††††††††††††††††††††† F.†††††††† Mannen masters, alle cat.†††††††† ††††††††††† L.†††††††† Vrouwen masters, alle cat.

 

 

††††††††††† Nb:†††††† Het clubkampioenschap onder A. (voor de Mannen) wordt behaald door die vereni≠ging, waarvan de eerst binnenko≠mende VIJF lopers het beste resultaat behalen.

††††††††††† Het clubkampioenschap in de overige categorieŽn wordt behaald door die vereniging, waarvan de eerst binnenkomende DRIE lopers het beste resultaat behalen.††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† ††††††††††††††††††††††

 

a.                   Alle ploegen, waarvan bij de Mannen vijf deelnemers of meer, bij de overige CategorieŽn drie of meer deelnemers, zijn voor-ingeschreven, worden geacht aan het Brabants Clubkam≠pioen≠schap deel te nemen.†††††††

††††††††††† b.††††††††† Daar bij kampioenschappen gťťn na-inschrijving is toegestaan, kan men vooraf reeds bij het toekennen van de startnummers rekening houden met de lopers die voor hun ploeg in aanmerking komen voor het kampioenschap.

††††††††††† c.††††††††† Daarna moet men de laatste uitslagen afwachten, om na te gaan of van de in aanmerking komende ploegen ook daadwerkelijk vijf, resp drie lopers zijn gefinished.

††††††††††† d.††††††††† Per ploeg worden deze aankomstnummers opgeteld (te beginnen bij de laagste num≠mers) tot een maximum van vijf, resp drie.

††††††††††† e.††††††††† De ploeg die op deze manier het laagst aantal punten behaalt, is Brabants Clubkampi≠oen in de betreffende categorie.

††††††††††† f.†††††††††† Bij een gelijk aantal punten voor het clubkampioenschap is de plaats van de vijfde, resp derde loper bepalend voor de eindklassering. Clubkampioen wordt dan die vereniging, waarvan de vijfde, resp derde loper het laagste aantal punten behaalt.

 

 

11. †††† VERENIGINGSBEKERS.

Bij kampioenschapsdeelname door vijf verenigingen (of meer) aan de clubampioenschappen wordt een beker uitgereikt aan de nummers 1 - 2 - 3.

††††††††††† Bij deelname door vier verenigingen wordt een beker† aan de nummers 1 - 2 uitge≠reikt.

††††††††††† Bij deelname door drie verenigingen wordt een beker aan nummer 1 uitgereikt.

Bij inschrijving van twee of minder verenigingen komt het kampioenschap in die categorie te vervallen.

 

 

 

.††††††††††