ARWB Cross

Open crosscompetitie seizoen 2020 -2021

Deze competitie omvat 5 wedstrijden verspreid over de maanden november tot en met februari. Men kan aan 5 wedstrijden deelnemen, maar om in de eindklassering opgenomen te worden moeten er bij alle categorieën aan ten minste 3 wedstrijden van de 5 deelgenomen zijn.

Voor het eindklassement worden de punten van de 3 beste crossen bij elkaar opgeteld.  Bij een gelijk aantal punten en een gelijk aantal 1e, 2e, 3e etc. plaatsen wordt ook gekeken naar de behaalde plaatsen van de 4e en 5e cross. Als er dan nog geen verschil in de behaalde resultaten is, is het resultaat van de laatste cross  van de crosscompetitie beslissend.

Namens het bestuur van de ARWB (Atletiek Regio West Brabant) is de organisatie gedelegeerd aan:

  • Aangesloten atletiekverenigingen die een cross organiseren.
  • AVO ’83 – coördinatie van de wedstrijden, organiseren van de prijsuitreiking in samenwerking met de vereniging die de laatste cross organiseert.
  • Bijhouden van het klassement voor de categorieën:
    • pupillen- en juniorencompetitie – AVR’90.
    • AB junioren-, senioren- en mastercompetitie – AVS’90.

De crossen die meetellen voor het klassement voor het seizoen 2020/2021 zijn:

No. CROSS datum
1 DIOMEDON Steenbergen AFGELAST
2 SPADO Bergen op Zoom AFGELAST
3 AVO’83 Oudenbosch AFGELAST
4 KLUISKENSHOF ACHILLES Etten-Leur AFGELAST
5 DJA Zundert AFGELAST
6Groene Ster ZevenbergenAFGELAST

De prijsuitreiking voor de categorie pupillen- en juniorencompetitie zal plaatsvinden direct na afloop van het laatste looponderdeel bij de wedstrijd van DJA te Zundert.

De prijsuitreiking van de AB-junioren, senioren en masters vind plaats bij ARV Achilles op ??-??-????. Kantine ARV Achilles – Concordialaan 206 te Etten-Leur. Aanvang 19.30 uur.