NKJ 2023 Bergen op Zoom (regio 11 & 12)

Dit bericht is bestemd voor atletiektrainers van jeugd, atleten die op dit moment 2e-jaars-C/U18/1e-jaars-U20 zijn, ouders, bestuursleden en andere vrijwilligers!

Beste trainers, atleten en vrijwilligers,

Wij richten ons tot jullie vanwege het unieke bericht dat AV SPADO erin geslaagd is het NKJ te organiseren in 2023. Het bestuur van ARWB is zeer enthousiast met de mogelijkheden die dit evenement voor haar atleten zou kunnen brengen.

Het idee is om op korte termijn bij elkaar te komen met geïnteresseerden en informatie te delen over de plannen die de organisatie van het NKJ 2023 heeft.

Doel?

Het doel is om zoveel mogelijk atleten uit de Regio 11 & 12 aan de start te krijgen tijdens het NKJ 2023 in Bergen op Zoom.

Hoe gaan we dat doel bereiken?

Het idee is opgevat om gezamenlijke specialisatietrainingen te verzorgen bij AV SPADO voor die atleten die deze uitdaging graag aangaan.

Voordelen

Voordelen van deze gezamenlijke aanpak:

  • De atleten kunnen kennis maken met de geheel gerenoveerde 8-banen rond bij AV SPADO en al vroeg ‘acclimatiseren’ op de accommodatie.
  • Gezamenlijk de kosten dragen van specialisatietrainers.
  • De specialisatietrainers komen naar Bergen op Zoom zodat de atleten niet naar verschillende locaties in het land moeten reizen.
  • Laagdrempelig met gelijkgestemde samen zorgen voor dat ene doel – deelname aan je eerste NK!

Kortom, veel voordelen voor jonge atleten om doelen te verwezenlijken!

Informatieavond

Per groep van atletiekverenigingen willen we een informatieavond beleggen bij een vereniging. De informatieavond is bedoeld voor trainers, atleten, bestuursleden en andere geïnteresseerde van de verenigingen. Wie zou deze avond willen organiseren en wil aanspreekpunt zijn binnen haar of zijn vereniging?

Groepen

  1. THOR, Achilles, AVR’90
  2. Olympia, Diomedon, AVO’83, AVS’90
  3. DJA, Groene Ster

Dat betekend dat we in 3 avonden alle verenigingen kunnen bijpraten, info kunnen delen en vragen kunnen beantwoorden. De avonden plannen we, nadat contactpersonen zich hebben gemeld, in overleg.

We willen natuurlijk dit jaar al starten met trainen voor het NKJ, vandaar dat we nu snel plannen willen maken met de juiste contactpersonen.

Hopelijk zijn jullie ook enthousiast geworden en ontvangen we snel reacties voor dit regionale initiatief!

Mede namens AV SPADO – hartelijk dank voor je reactie(s).

Reacties per email