Henk Bevelander gehuldigd!

Tijdens de ALV van 12-4-2021 werd stilgestaan bij het afscheid van Henk Bevelander als penningmeester van de ARWB.

In de afgelopen 10 jaar heeft Henk op allerlei manieren zich verdienstelijk gemaakt voor de atletiek in de regio West Brabant. Als penningmeester in het bestuur van een bijzondere regio waarbij niet alleen de financiële kant van de vereniging 10 jaar is geadministreerd, maar ook de middelen voor de elektronische tijdwaarneming (ET) van de eigenaren van 2 ET’s (leden regio 12 + AV Sprint). Hierbij factureerde Henk de verhuur aan leden, niet leden en andere belanghebbende binnen en buiten de regio.

Henk is en was een enorme steun en vraagbaak binnen het bestuur. In 2016 dreigde de vereniging ter ziele te gaan door het vertrek van de toenmalige secretaris en voorzitter. Ook toen bleef Henk zitten om de continuering te kunnen waarborgen. De mate waarin Henk zich heeft ontfermt over de nieuwe bestuursleden, die gelukkig werden gevonden, spreekt voor zijn atletiekhart.

Een neventaak binnen het bestuur van Henk was ‘coördinator kwaliteitsaspecten en organisatie cross en prijsuitreiking van de crosscompetitie’ die ieder jaar wordt georganiseerd in de regio. Hiervoor organiseerde Henk ieder jaar een evaluatiemoment omtrent de gehouden competitie en was hij regelmatig aanwezig tijdens de cross van een organiserend lid.

Daarnaast werden diverse wedstrijden bezocht binnen de regio zoals competitiewedstrijden, ARWB wedstrijden en Brabantskampioenschappen. Naast de werkzaamheden binnen de ARWB is Henk lid van AC Olympia te Halsteren en is voorzitter geweest van 2009 t/m 2012.

Henk is een waardevolle kracht gebleken waar wij hem graag voor willen bedanken in de vorm van een Unie erespeld. Wij denken een terechte waardering!

De Unie Erespeld kan worden toegekend aan diegene die zich in nationaal e/o regionaal verband op enigerlei wijze gedurende een langere periode (tenminste vijf jaar) zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de atletiek- of loopsport. Toegekend door Uniebestuur, op voordracht van verenigingen/leden.