Informatie Interregio ontmoeting

Beste atleten, trainers, ouders/verzorgers,

Deze informatie is bedoeld om jullie alvast een beetje bekend te maken met deze wedstrijd.

Nog enkele maanden en dan is het weer zover. Op zaterdag 25 juni wordt in de regio Zeeland bij Scheldesport in Terneuzen de jaarlijks terugkerende 5 regio ontmoeting gehouden.

Dit is een leuke wedstrijd waarbij atleten van 5 verschillende regio’s het tegen elkaar opnemen. De regio’s Zeeland, Zuid-Holland-Midden, Dordrecht, Rijnmond en West-Brabant strijden om de wisselbeker. Elk jaar is deze wedstrijd in een andere regio.

Voor deze wedstrijd zullen de pupillen en C/D junioren net als voorgaande jaren geselecteerd worden, niet iedereen kan hier zo maar voor inschrijven.

Selectie mogelijkheden:

Voor de pupillen zullen de eerste 2 competitie wedstrijden de selectie wedstrijden zijn. De beste 5 atleten per categorie zullen geselecteerd worden op de meerkamp punten. (De punten van de 2 wedstrijden worden niet bij elkaar opgeteld).

Voor de junioren zullen de competitie van 9 april, 14 mei en 11 juni (waar de coördinator zelf naar kijkt) als selectiewedstrijd gelden, daarnaast is er de mogelijkheid om zelf prestaties aan te melden via de website of mail.

Aanmelden van prestaties kan rechtstreeks via ons of via de contactpersoon van je vereniging. Dit kan tot 24 mei.

De juiste selectie criteria, route beschrijvingen, uitslagen, selectie en andere informatie is binnenkort te vinden op de website Spado.nl/wedstrijden/5-regio. Via een link kun je dan kiezen voor de 5-regio-wedstrijd(Interregio). Na de eerste 2 competitie wedstrijden zal deze site zeer regelmatig bijgewerkt worden. Kijk regelmatig op de selectie om te zien of je er bij staat.

Belangrijk om te weten voor de atleten/trainers/ouders:

Ook als je niet mee doet is het voor ons fijn om dit zo snel mogelijk te weten zodat we een andere atleet kunnen benaderen. Wacht hier niet mee tot het laatste moment (12 juni), want hierna gaan we zelf atleten benaderen om de selectie zsm rond te krijgen.

  • als je je aangemeld heb krijg je altijd van 1 van de coördinatoren een bevestiging via de mail teruggestuurd.
  • dit jaar gaan we niet met een bus, iedereen komt met eigen vervoer naar de wedstrijd.

Elke geselecteerde atleet krijgt na de aanmelding nog aanvullende informatie toegestuurd.

Vriendelijke en sportieve groeten namens de Interregio coördinatoren voor regio 12,

Nicolette Jansen, Fred van Eekeren en Bart Langenberg