Wedstrijdkalender Regio 12

Elk jaar, omstreeks oktober, komt de vraag om data voor wedstrijden voor het komende kalenderjaar door te geven. Deze worden vervolgens verzameld op de wedstrijdkalender van de regio 12 + AV Sprint waarna een overleg wordt gepland in december om eventuele knelpunten met elkaar te bespreken. Daarna zal de wedstrijdkalender definitief worden gemaakt.

De kalendercoördinator verzameld alle data voor de wedstrijdkalender. Data aan te leveren voor 30-11-2021. Iedere week verschijnt er een update via de website van de ARWB – regio12.nl onder het tabblad ‘Wedstrijdkalender regio 12’.

Opmerkingen:

  1. Speciale aandacht voor ARWB wedstrijden Pupillen en CD-junioren, wie en wanneer?
  2. Speciale aandacht voor BK Pupillen Teams, wie en wanneer? Tijdens het jaarlijks overleg met de kalendercoördinatoren van zuid zal deze wedstrijd aan de regio 12 worden toegewezen is de verwachting!
  3. Graag aangeven wel of geen ET.
  4. Opgave van dag, datum, duidelijke omschrijving van de wedstrijd. (voorbeeld: zondag 9-1-2022, Pagnevaartcross, geen ET).

Op maandag 13 december 2021, aanvang 20.00u, is er een digitale (Teams) bijeenkomst gepland om de wedstrijdkalender door te nemen inclusief inzet van ET. Het overleg zal plaatsvinden in het clubhuis van AV Groene Ster te Zevenbergen.